Pas lindjes (por edhe në përgjithësi), zona e barkut është ajo që bie më ngadalë dhe më me vështirësi. Për të qënë në rrugën e duhur duhet të filloni të konsumoni ushqimet e duhura.
Cilat janë ushqimet e duhura?
- Gjethet e mentes. Ato janë në gjendje të djegin me shpejtësi yndyrën edhe në zonat më të vështira. E shtoni në ushqimet dhe pijet tuaja.
- Ai përmban një enzimë të quajtur bromelinë që përshpejton metabolizmin e proteinave si edhe përmban fibra.
- Ndihmon në shpërbërjen e sheqernave dhe yndyrnave para se të përthithen nga organizmi, gjithashtu ka edhe shumë pak kalori. Më të mirat janë specat e kuq.
- Përmban një fibër natyrale të quajtur pektinë që stimulon metabolizmin dhe përmban pak kalori.
- Përmban hekur dhe kjo bën që muskujt të jenë më të tonifikuar. Nëse bëni ushtrime për barkun do të shikoni më tepër rezultat.
- Sardelet dhe acuket (lloj peshku i kategorisë se peshkut blu). Ndihmojnë në tretjen e yndyrnave si edhe i japin jetë qelizave të reja.
- Qershitë. Favorizon urinimin dhe përshpejton metabolizmin. Por mos e ekzagjeroni pasi përmban kalori (68 kalori për 100 gr).
- Ul përqëdrimin e sheqerit në gjak. Një shije unike do të ishte pjekja e mollëve në furrë me kanellë.
- Përshpejton metabolizmin si edhe favorizon urinimin. Parandalon akumulimin e yndyrës në organizëm.
- Lufton celulitin, largon lëngjet e tepërta nga trupi si edhe toksinat. Rregullon absorbimin e sheqernave dhe stimulon eleminimin e yndyrës.
- Favorizon lëvizjen e zorrëve duke eleminuar fryrjet e barkut.
- Shumë i pasur me vitamina dhe minerale. Ul ndjesinë e fryrjes në zorrë dhe stomak.
- Është një anti-oksidant i fuqishëm dhe stimulon metabolizmin. Favorizon humbjen e yndyrnave në zonën e barkut.
Cfare jeni duke bere me shume gjate ketyre diteve se ditet e meparshme?
- Biseda familjare (34%, 199 Votes)199
- Pajisje teknologjike (25%, 146 Votes)146
- Lojera apo aktivitete fizike (14%, 84 Votes)84
- TV (13%, 78 Votes)78
- Muzike (8%, 49 Votes)49
- Libra (5%, 30 Votes)30
Total Voters: 586

Për të lënë një koment ju duhet të jeni regjistruar Identifikohu